Politica de confidentialitate

HEALTHCARE RECRUITER SPECIALIST

Politică de confidențialitate

În calitate de agenție de recrutare personal medical, protejarea datelor și a confidențialității este o preocupare extrem de importantă pentru noi. În consecință, am pus în aplicare o politică de confidențialitate riguroasă, care să asigure protejarea informațiilor cu caracter personal ale candidaților și ale clienților noștri.

Iată principalele puncte ale politicii noastre de confidențialitate:

  • Colectarea datelor personale: Vom colecta numai informații relevante și necesare pentru procesul de recrutare. Acestea pot include nume, adresă, experiență de lucru, calificări, referințe și alte detalii relevante pentru oportunitatea de angajare specifică.
  • Folosirea datelor personale: Vom folosi datele personale colectate numai în scopul pentru care au fost colectate. Acestea pot include contactarea candidaților pentru a organiza interviuri sau pentru a furniza informații despre oportunitățile de angajare disponibile.
  • Protejarea datelor personale: Vom lua măsuri adecvate pentru a proteja datele personale împotriva pierderii, utilizării neautorizate, divulgării, modificării sau distrugerii.
  • Accesul la date personale: Accesul la datele personale va fi restricționat la personalul nostru autorizat care are nevoie de acestea pentru a efectua procesul de recrutare.
  • Partajarea datelor personale: Nu vom partaja datele personale cu terțe părți fără acordul explicit al candidatului sau al clientului.
  • Stocarea datelor personale: Vom păstra datele personale pe o perioadă limitată de timp, care va fi stabilită în funcție de nevoile noastre de recrutare și de reglementările legale aplicabile.
  • Drepturile candidaților și ale clienților: Candidații și clienții au dreptul să solicite acces la datele lor personale, să solicite rectificarea sau ștergerea acestora sau să solicite restricționarea procesării lor. De asemenea, aceștia au dreptul să se opună la procesarea datelor lor personale sau să solicite transferul acestora.

Ne angajăm să respectăm toate reglementările aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal și să îmbunătățim continuu practicile noastre de confidențialitate.